6. PROSINCE 2024 - NAPAŘOVÁNÍ A LISOVÁNÍ ČAJE
Váš čajový zážitek nemusí jen o degustaci! Společně nahlédneme do procesu jejich výroby, a část si i sami vyzkoušíte. Přijďte se okouzlit vůněmi a chutěmi, a odejdete s vlastnoručně vyrobeným lisovaným čajem.
Kategorie: | VZDĚLÁVACÍ WORKSHOPY |
---|
Na tomto workshopu se dozníte, jak se od sebe liší výrobní procesy různých čajů, zaměříme se především na jejich lisování. To si pak také sami vyzkoušíte, když si po ochutnávce několika zelených čajů vyberete svého favorita, kterého si odnesete domů ve formě archivního lisovaného čaje.
Kurzem Vás provede: Tomáš Swól, profesionální barista a tea tender, člen SCA ČR. Od roku 2017 se věnuje kávové kultuře, technikám přípravy, a za cíl si klade, aby každý odcházel s šálkem výborného nápoje a znalostí toho, jak si ho připravit.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.